ELÉRHETŐSÉGEK

TREND SAVARIA KFT.

Cím: 9700 Szombathely,
Kassák Lajos utca 11.
Telefon:
+3630/7413212
+3630/7407742
Fax: +3694/500188
E-mail:
trendsavaria@gmail.com
https://www....


Deák Ágnes

 

Telefon: +36306279125 
E-mail: deak.agnes@generalimail.hu

Gyógypedagógusként mindig a „kis emberkéket” segítettem. Arra gondoltam, mi lenne, ha a szülőknek is tudnék segíteni a jövőjüket illetően. Minden ember életében vannak célok, tervek, amiért dolgoznak. Egy jó biztosítás segíthet e célok elérésében. Sokféle ember típus létezik. Ebben a szakmában minddel összehoz az élet. Minden nap egy új embert ismerhetek meg, ami nekem is segít abban, hogy általuk és az ő szemléleteik, gondolkodásuk által az én látóköröm is szélesedik, formálódik. Nem igazán vagyok csapatjátékos, de itt a Generalinál nem tudsz magányos farkasként kóborolni. A csapat segítőkészsége, tenni akarása engem is magával ragadott, örülök, hogy ennek a gárdának a tagja lehetek.
 

Mottóm: Álmodozni csodálatos dolog. De az álmokból akkor lesz valóság, ha teszünk azért, hogy álmaink valóra is tudjanak válni.
 

Sztorim: Sok ember van, akiknek olyanok az életkörülményeik, hogy nem kell a mindennapi életükben azon aggódni, hogy mi lesz holnap. De jó olyan emberekkel találkozni, akik ebben a helyzetben is tudnak a családjukról és saját magukról gondoskodni. Nekem rövidke ittlétem alatt már sikerült ilyen emberrel találkoznom, és jó érzés volt, hogy ebben a döntésében én segíthettem neki.

Deák Ágnes


Vissza az előző oldalra!
TREND SAVARIA KFT. - Magyar