ELÉRHETŐSÉGEK

TREND SAVARIA KFT.

Cím: 9700 Szombathely,
Bejczi utca 1-3. és Kassák Lajos utca 11.
Fő téri és oladi iroda
+3630/7413212
Nyitvatartási időn kívül
+3630/7407742
E-mail:
trendsavaria@gmail.com
https://www.... Nyitvatartás


BEMUTATKOZÁS


Generali: Egy éltre szóló döntés

László Gergelynek hívnak, 38 esztendős vagyok, tősgyökeres szombathelyi lakos, feleségemmel és két gyermekemmel ma is itt élek. Az a megtiszteltetés ért, hogy a Generali Biztosító egyik arca lehetek a tizenkettőből: célunk, hogy a céget, a hivatásunkat népszerűsítsük, nem csak a piacon – életpálya modellt mutassunk be mindazoknak, akik a Generalira, mint leendő munkahelyükre gondolnak.

Jómagam sem a biztosítás területén kezdtem el dolgozni, fizika-technika szakos pedagógusként szereztem diplomát a főiskolán, majd pénzügyi közvetítő és társasházkezelői OKJ-s tanfolyamokat végeztem el. 2006-ban csatlakoztam a Generali csapatához, először, mint tanácsadó, aztán 2011-től már fiókvezetőként dolgozom szülővárosomban.
Remek döntést hoztam, amikor a Generalihoz szerződtem, hiszen itt valóban kiszámítható a pályamodell, amelyet anno felvázoltak nekem. Azóta eltelt több mint egy évtized, és a rendszer még inkább kedvez a csapatunkhoz csatlakozóknak.
Közhelyszerű lehet a „határ a csillagos ég” szlogen – ám, tán a saját példám bizonyítja, hogy a közhelyekben rengeteg az igazság.
Fiatalítás, generációváltás, csapatépítés – ez az elsődleges feladatunk nekünk, tizenkettőnknek az ország minden szegletében.
Örömmel fogadtam a felkérést, hiszen nem kell mást tennem, mint bemutatnom a munkám, a mindennapjaimat.
Ha kedvet kaptatok a biztosítói szakmához, vagy kérdésetek van a képzéseinkkel kapcsolatban, keressetek bátran itt, a Facebook-on, vagy telefonon (30-740-77-42).Csatolt fájl(ok)

Vissza az előző oldalra!
TREND SAVARIA KFT. - Magyar